Något man både sett mycket av och hört mycket om under den senaste tiden är Food Trucks. Det har under de senaste åren blivit alltmer populärt och trendigt med dessa fantastiska koncept av mobila restauranger/kök. Man kan se och hitta dessa lite överallt och många av dem har scheman de går efter.

Det finns food trucks med mat från nästan alla världens hörn, utbudet växer och blir allt större. De bjuder på riktigt god mat på ett smidigt sätt som passar för att ta med hem, till jobbet eller att avnjuta ute i en trevlig park. Vid vissa parkområden kan man hitta flera food trucks med olika typer av mat på ett och samma ställe. Detta bidrar till fler val för matgästerna och är perfekt för ett sällskap på fler personer då alla kan välja olika typer av mat.

Ett kök på hjul med många fördelar

Det finns många fördelar med food trucks. Förutom att man slipper gå till ett visst ställe eller en restaurang för att få avnjuta god mat kan man även hyra food trucks för olika event, fester, bröllop och mycket mer.

Istället för att anlita traditionell catering till ett bröllop, dop eller event kan man hyra en food truck som kommer till festen och bjuder gästerna på god mat. Och eftersom det är ett fordon kräver det inte heller mycket plats. De lagar maten i skåpbilen och har allt som behövs där inne vilket bidrar till att man inte behöver tänka på upprustning, tallrikar, bestick och glas lika mycket.

Det är ett enkelt, smidigt och mycket mer annorlunda alternativ som även bjuder på en trevlig upplevelse. Detta är ett väldigt bra alternativ för en firmafest, bröllop eller dop. Man kan även välja att hyra en food truck till en nattklubb för att gästerna ska kunna ha möjlighet att äta något gott under kvällen eller innan de går hem.